Leiebil.net - billigst leiebil
Forsiden | Tips for billig leiebil | Gode leiebil-tips | Leiebil priser / booking | Destinasjoner | Bilutleie selskaper | Billig hotell / fly | Om Leiebil.net
   

Leiebil til flytting - flytt selv

Varebil / lastebil

På flyttefot? Før du leier et flyttebyrå til høy pris, bør du vurdere om du heller kan ta flyttingen selv med leiebil. For de fleste selskapene leier ut varebiler fra 12 til 17 kubikkmeter som kan kjøres med førerkort klasse B, og det er utrolig hva man får plass til i disse. I tillegg leier flere selskap ut små lastebiler (ca 20 - 35 kubikk) som kan benyttes med førerkortklasse C1 om man har denne.

Det er vanlig å kunne få leid en stor varebil (ca 12 -17 kubikk) til mellom 3000 - 5000 kr for en weekend (fredag-mandag), noe som ofte vil føre til en stor besparelse i forhold til å leie flyttebyrå.

Mer plass? Tilhenger er løsningen!

Om man kun har førerkortklasse B og trenger mer plass enn i varebilen, sjekk da at leiebilen har hengerfeste! De færreste utleieselskaper leier ut henger, men det gjør f.eks Statoil (Statoil tilhengerutleie). På store Statoil-stasjoner kan man leie flyttehengere med tak på opptil 11,5 kubikk. Og drar man denne f.eks med en varebil på 17 kubikk, har man 28,5 kubikk lasteplass, noe som burde rekke for de fleste.

Leiebil på IKEA - varebil!

Visste du at IKEA har leiebiler? Dette er romslige kassebiler av bra standard. De er leies ut til en billig penge på timesbasis (noen hundrelapper!), og fungerer perfekt til flytting. De fleste har også hengerfeste, så bruk av dem kan også kombineres med lån/leie av tilhenger. Sjekk Ikea.no/leiebil.

 
 
Populære destinasjoner:
 
Leiebil i Norge: Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger, Kristiansand, Tromsø, Alta, Gardermoen, Bodø. Se alle destinasjoner
Leiebil i utlandet: Spania, Hellas, USA, Italia, Frankrike, England, Tyskland, Sverige, Danmark, Thailand. Se alle destinasjoner
 
Bilutleie Ressurser:

   
Tips for billig leiebil Med svært enkle grep kan du gjøre leiebilen langt billigere. Vi gir deg tipsene!
Gratis leiebil! Utrolig, men sant! Man kan av og til komme over gratis leiebil hvis selskapene trenger hjelp til retur av en bil.
Hvem kan leie bil? Hvem kan leie bil, og hva må du huske før avhenting av leiebil?
Flytt selv med leiebil Tips om å flytte selv med leiebil. Her er det tusenlapper å spare!
Leiebil i utlandet Generelle tips om leie av bil i utlandet har vi samlet her.
Tips ved leie av bil Vi gir deg tipsene som hindrer at leiebilen blir dyrere enn forventet ved levering.
   
     

Enda en side fra MG.no

Utgiver: Martin Granum