Leiebil.net - billigst leiebil
Forsiden | Tips for billig leiebil | Gode leiebil-tips | Leiebil priser / booking | Destinasjoner | Bilutleie selskaper | Billig hotell / fly | Om Leiebil.net
   
Gratis leiebil - returbil (ja, det er sant!)

Mange selskaper tilbyr at man kan leie bil i en by og sette igjen bilen i en annen mot en avgift. Dette gjør at selskapene får et behov for å frakte disse bilene tilbake. Og isteden for å lønne og transportere ut egne ansatte til å gjøre dette, tilbyr mange selskap interesserte å kjøre bilen tilbake for dem – gratis.

Om man er fleksibel for tidspunkt for billeie, og ønsker å kjøre en distanse hvor det ofte finnes bilreturer, er returbil et alternativ man virkelig bør sjekke.

Hva kreves?

For å kjøre tilbake en returbil kreves selvfølgelig gyldig sertifikat i den aktuelle bilklassen, samtidig som leiebilselskapet krever at du forelegger et gyldig kredittkort. Dette for at de skal ha en sikkerhet om skader skulle oppstå på leiebilen.

Bensin?

Når det gjelder bensin er praksisen noe ulik mellom ulike selskap, men svært ofte dekker de også bensin.

Hvor sjekker jeg returbiler?

denne returbil-siden finnes en god oppdatert oversikt over returbiler i Norge

Ingen returbiler som passer?

Hvis det ikke var noen returbiler som passet dine behov, fortvil ikke. Gå til vår side om tips for billig leiebil, så får du i alle fall booket leiebil så billig som mulig. Når du booker, forsikre deg om at du kan avbestille leiebilen om du ønsker dette. Følg så med på returbil-siden fremover. Og dukker det opp ledige biler før avreise - avbestiller du enkelt og greit den du har booket. Smart, ikke sant? :)

 

 

 

 
 
 
Populære destinasjoner:
 
Leiebil i Norge: Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger, Kristiansand, Tromsø, Alta, Gardermoen, Bodø. Se alle destinasjoner
Leiebil i utlandet: Spania, Hellas, USA, Italia, Frankrike, England, Tyskland, Sverige, Danmark, Thailand. Se alle destinasjoner
 
Bilutleie Ressurser:

   
Tips for billig leiebil Med svært enkle grep kan du gjøre leiebilen langt billigere. Vi gir deg tipsene!
Gratis leiebil! Utrolig, men sant! Man kan av og til komme over gratis leiebil hvis selskapene trenger hjelp til retur av en bil.
Hvem kan leie bil? Hvem kan leie bil, og hva må du huske før avhenting av leiebil?
Flytt selv med leiebil Tips om å flytte selv med leiebil. Her er det tusenlapper å spare!
Leiebil i utlandet Generelle tips om leie av bil i utlandet har vi samlet her.
Tips ved leie av bil Vi gir deg tipsene som hindrer at leiebilen blir dyrere enn forventet ved levering.
   
     

Enda en side fra MG.no

Utgiver: Martin Granum