Leiebil.net - billigst leiebil
Forsiden | Tips for billig leiebil | Gode leiebil-tips | Leiebil priser / booking | Destinasjoner | Bilutleie selskaper | Billig hotell / fly | Om Leiebil.net
 

Frankrike fakta: Med sitt utsøkte kjøkken og sin eleganse har Frankrike man en gang fortryllet nordmenn på tur. I Frankrike har man alt fra Paris`shopping og fornøyelsesliv, til badeliv på rivieraen, eller den rolige atmosfæren i romantiske småbyer omgitt av flotte olivenlunder.

Med leiebil har du muligheten til å kombinere det beste Frankrike har å by på, og få en variert og minneverdig ferie. Skal du ha med barn på Frankrike-ferien, så ikke gklem Euro Disney ved Paris - som du lett når med leiebil.

Billige hoteller i Frankrike | Billige flybilletter til Frankrike | Frankrike på nett: France Guide, Lonely Planet France

   

Leiebil i Frankrike

Følgende selskap tilbyr leiebil i Frankrike:

Prissammenligning:

Tjenester for prissammenligning av leiebil tilbys i Frankrike av følgende selskaper:

ebookers.no, Travelstart, Seat24, Supersaver.no, Gotogate

Utleieselskaper i Frankrike:

Noen utleieselskaper som er representert i Frankrike:

HOLIDAY AUTOS (Billig leiebil i Frankrike anbefales!)

AVIS

ALAMO

HERTZ

BUDGET

EUROPCAR

SIXT

Nyttig informasjon om leiebil i Frankrike:

Sikkerhet:

Frankrike er et relativt greit land å kjøre leiebil i, selv om man skal være oppmerksom på at trafikkulturen kan være noe mer aggressiv enn i Norge. Dette er imidlertid ingen stor forskjell, og bør gå bra for de fleste.

Generelle tips:

I bykjernen i de store byene kan trafikken bli ganske kaotisk, og om man ikke må, er det kanskje ingen ide å utforske downtown Paris i bil. Parker heller leiebilen i utkanten av byen og benytt deg av den godt utbygde kollektivtrafikken.

Husk å bestille leiebil med aircondition! Om du bestiller via linker på denne siden, er dette som regel inklusive. Om du vurderer cabriolet, så husk gode kjørebriller og rikelig med solkrem.

Sjekk også våre generelle tips om leiebil i utlandet (skade/forsikring etc.)

 

 

 
 
 
Populære destinasjoner:
 
Leiebil i Norge: Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger, Kristiansand, Tromsø, Alta, Gardermoen, Bodø. Se alle destinasjoner
Leiebil i utlandet: Spania, Hellas, USA, Italia, Frankrike, England, Tyskland, Sverige, Danmark, Thailand. Se alle destinasjoner
 
Bilutleie Ressurser:

   
Tips for billig leiebil Med svært enkle grep kan du gjøre leiebilen langt billigere. Vi gir deg tipsene!
Gratis leiebil! Utrolig, men sant! Man kan av og til komme over gratis leiebil hvis selskapene trenger hjelp til retur av en bil.
Hvem kan leie bil? Hvem kan leie bil, og hva må du huske før avhenting av leiebil?
Flytt selv med leiebil Tips om å flytte selv med leiebil. Her er det tusenlapper å spare!
Leiebil i utlandet Generelle tips om leie av bil i utlandet har vi samlet her.
Tips ved leie av bil Vi gir deg tipsene som hindrer at leiebilen blir dyrere enn forventet ved levering.
   

Enda en side fra MG.no

Utgiver: Martin Granum